1. Home
  2. Facturen
  3. Facturatie klus uurtje-factuurtje

Facturatie klus uurtje-factuurtje

Factureren binnen Stella doe je eenvoudig via de pagina “Factureren”. Om hier te komen klik je in het hoofdmenu op het icoon met de naam “Factureren” of je maakt gebruik van de toetsen combinatie “CTRL + 5”

Op de pagina Factureren zie je alle openstaande klussen van waaruit gefactureerd kan worden.

Klussen die worden gedaan op basis van uurtje-factuurtje kunnen alleen worden gefactureerd als er werkregistratie op de klus is geschreven. Als je in de factureren-module op de uurtje-factuurtje klus klikt die je wilt factureren, opent deze zodat je de werkregistraties individueel kan selecteren. Je kunt hierbij direct aangeven welk btw-tarief er per regel gehanteerd moet worden. Het btw-tarief wat hier staat is het tarief dat je in Voorkeuren onder btw-tarieven als standaard hebt aangevinkt.

Onderaan de pagina is er ruimte voor het plaatsen van een bericht aan je klant dat op de offerte verschijnt. De datum, het e-mail adres van de klant en de betaaltermijn worden voor je ingevuld (als je het e-mail adres van je klant in Stella hebt ingevoerd).

Vervolgens kun je op de knop “Controleer Factuur” klikken, deze knop brengt je naar een voorbeeld van je factuur zoals deze er uit ziet als je hem downloadt of naar je klant verstuurd via email.