1. Home
  2. Facturen
  3. Facturatie klus vaste aaneemsom

Facturatie klus vaste aaneemsom

Factureren binnen Stella doe je eenvoudig via de pagina “Factureren”. Om hier te komen klik je in het hoofdmenu op het icoon met de naam “Factureren” of je maakt gebruik van de toetsen combinatie “CTRL + 5”

Op de pagina factureren zie je alle openstaande klussen van waaruit gefactureerd kan worden.

Klussen die worden gedaan op basis van een vaste aanneemsom kunnen direct bij het begin van de klus worden gefactureerd op basis van een percentage wat je vooraf met jouw klant hebt afgesproken. Als je in de factureren-module op een vaste aanneemsom project klikt dat je wilt factureren, opent deze zodat je het percentage/bedrag kan invullen.

Onderaan de pagina is er ruimte voor het plaatsen van een bericht aan je klant dat op de offerte verschijnt. De datum, het e-mail adres van de klant en de betaaltermijn worden voor je ingevuld (als je het e-mail adres van je klant in Stella hebt ingevoerd).

Vervolgens kun je op de knop “Controleer Factuur” klikken, deze knop brengt je naar een voorbeeld van je factuur zoals deze er uit ziet als je hem downloadt of naar je klant verstuurd via email.

Als je kilometervergoeding berekent aan je klant dan zullen de geschreven kilometers als een losse meerwerk factuur in je lijst met facturen staan. Je kan deze onderscheiden van je reguliere factuur door naar het type te kijken.