1. Home
  2. Kilometers
  3. Auto toevoegen

Auto toevoegen

Het toevoegen van een nieuwe Auto aan Stella doe je heel eenvoudig via de pagina “Kilometers”, om hier te komen klik je links binnen het beeldscherm in de navigatiebalk op het icoon met de naam “Kilometers” of je maakt gebruik van de toetsen combinatie “CRTL + 6”

• Klik op de knop “Voeg auto’s toe” (of “auto toevoegen in het actie menu aan de linkerzijde van het scherm als u al eerder een auto heeft toegevoegd).
  • Vul nu in het veld “Nieuw kenteken” het kenteken van de auto in. Selecteer in het veld “KM registratie” of je kilometer standen gaat bijhouden of dat je geen kilometer standen gaat bijhouden.

Kies “KM standen bijhouden” als je een sluitende rittenregistratie moet kunnen opleveren aan de belastingdienst.

Kies “Geen KM standen bijhouden” als je geen rittenregistratie moet opleven aan de belastingdienst.

Als je hebt gekozen voor “KM standen bijhouden” mag je gelijk de huidige kilometerstand van de auto opgeven als startpunt voor toekomstige ritten in het veld “Kilometerstand”.

• Klik nu op de knop “Toevoegen”.
  • Door op deze knop te drukken wordt de auto toegevoegd aan de autobeheer module.

Een foutje gemaakt bij het invullen van uw kenteken of de verkeerde optie gekozen bij het wel of niet bijhouden van de kilometerstanden ? Zodra u met de muis over de auto in kwestie zweeft in de autobeheer module verschijnt er rechts van de kilometerstand een kruis, door op dit kruis te klikken kunt u de aangemaakte auto eenvoudig weer verwijderen.

Let op: dit werkt alleen als er nog geen ritten zijn geregistreerd op de auto.

Laatste bewerking 25 april 2022