1. Home
 2. Veelgestelde vragen
 3. Algemene vragen

Algemene vragen

 • Gaat Stella tijd voor mij besparen?

  Ja dat gaat Stella zeker! De tijdswinst zit vooral in het feit dat een groot deel van Stella gestandaardiseerd en geautomatiseerd is. Als je alles eenmalig goed inricht, dan zit de tijdswinst er vooral in dat je weinig hoeft in te voeren, alles direct naar de klant kunt sturen, alle communicatie en documenten direct bij de hand hebt en niets meer hoeft te printen en te archiveren. We horen op dit moment van onze klanten dat het werken met Stella er vaak voor zorgt dat ze in het weekend weer vrij kunnen zijn.

 • Voor welke branches is Stella geschikt?

  Stella is volledig ingericht voor de bouwvakman. Dit in de breedste zin van het woord. Hier horen dus ook architecten, hoveniers et cetera bij. Stella biedt het hele proces van offerte tot facturatie. Moet jij hiervan gebruik maken voor jouw werk? Dan is Stella geschikt voor jou.

 • Ik wil alleen mijn facturen maken in Stella, kan dit ook?

  Ja dit kan. In Stella kun je het hele proces van offerte tot factuur regelen. Dit wilt niet zeggen dat je hier ook aan vast zit. Stella is zeer flexibel en je kunt er dus voor kiezen om alleen de delen te gebruiken die voor jou relevant zijn. Omdat Stella een lage prijs hanteert, zien we dat veel klanten het al interessant vinden om maar een deel van het pakket te gebruiken.

 • Ik werk niet in de bouw, maar ben wel op zoek naar een facturatiepakket. Is Stella geschikt voor mij?

  Ja, Stella is dan ook voor jou geschikt! Je kunt in Stella heel eenvoudig professionele facturen maken. Dit zowel handmatig als vanuit een project. Ben jij bijvoorbeeld een consultant en schrijf je uren die je wilt factureren, dan kan dit ook prima. Je kunt zelfs vooraf exports maken en laten goedkeuren door je opdrachtgever.

 • Ik heb personeel in dienst. Is Stella geschikt voor mij?

  Dit ligt eraan. Op dit moment kun je met 1 gebruiker alle functionaliteiten gebruiken van Stella. Dit betekent dat 1 persoon offertes, projectadministratie en facturatie kan regelen binnen Stella. Wil je dat je personeel direct zelf kan schrijven op projecten, dan raden we je aan naar andere pakketten te kijken.

 • Voor welke bedrijven is Stella geschikt

  Stella is geschikt voor eenmanszaken, V.O.F.’s en B.V.’s. Heb je een KvK-nummber? Dan kun je gebruik maken van Stella.

Laatste bewerking 6 februari 2021

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen