1. Home
  2. Voorkeuren
  3. Eigen bedrijfslogo gebruiken

Eigen bedrijfslogo gebruiken

Stella biedt je de mogelijkheid om je eigen bedrijfslogo te laten zien op de offertes en facturen die je via Stella aanmaakt.

Als je voor het eerst inlogt op Stella word je gevraagd om een aantal vragen te beantwoorden, aan het einde van deze vragen bieden we je de optie om direct je bedrijfslogo toe te voegen aan Stella. Je kunt dit doen door het logo op je eigen computer op te zoeken (deze kan bijvoorbeeld in de folder “Mijn Afbeeldingen” of “Mijn Documenten” staan), deze de Stella webpagina in te slepen en los te laten binnen het veld waar staat “Sleep het bedrijfslogo in deze box”.

Alternatief kun je binnen het “Upload je bedrijfslogo” veld op de knop “Selecteer om te uploaden” klikken en via het venster wat dan opent, naar de juiste folder binnen je computer navigeren om daar je bedrijfslogo te selecteren.

Let op: om je bedrijfslogo te kunnen uploaden volgens bovenstaande methodes moet deze als een afbeelding zijn opgeslagen op jouw computer. Dat betekent dat je jouw logo niet direct vanuit een word document, email, of ander bestand naar Stella kan kopiëren.
Als je jouw logo dus bewaart in een word document of een email moet je deze dus eerst opslaan op je computer. In de meeste gevallen doe je dit door binnen het document of de email, met de rechtermuisknop op het logo te klikken en dan te kiezen voor een optie die zal lijken op “Afbeelding opslaan als” of “Opslaan als afbeelding”.

Als je jouw logo binnen Stella wilt aanpassen, kan dit eenvoudig door binnen Stella links onder in de pagina op het tandwiel te klikken (of gebruik toetsen combinatie CTRL + 9) en dan de “Bedrijfsgegevens” pagina te selecteren. Op deze pagina zul je jouw logo zien staan. Door hier met de muis overheen te bewegen verschijnt de optie “verwijder”, waar je vervolgens op kan klikken om het logo te verwijderen. In het nu lege “Bedrijfslogo” veld kun je nu het nieuwe logo uploaden.

Laatste bewerking 6 december 2020