1. Home
  2. Voorkeuren
  3. Handtekening opstellen en verwijderen

Handtekening opstellen en verwijderen

Stella bied je de mogelijkheid om offertes die je via Stella verstuurd, digitaal te ondertekenen. In dit artikel leggen we uit waar en hoe je een digitale handtekening kan instellen en hoe je deze eventueel verwijderd uit Stella.

Als je voor het eerst een offerte in Stella aanmaakt zal Stella controleren of je al een handtekening hebt ingesteld, als dat niet het geval is dan zal je daar gelijk de optie krijgen om deze in te stellen via de volgende pop-up. Je tekent deze met je muis in het onderstaande veld.

Ben je niet tevreden met je handtekening, klik dan op de knop “Wissen” en probeer het opnieuw voordat je op Opslaan klikt. Zodra je op Opslaan hebt geklikt word de handtekening die je hebt ingesteld automatisch gebruikt voor het ondertekenen van Offertes die je via Stella verstuurd. Hoe dit precies werkt leggen we verder uit in het volgende artikel “Je klant Digitaal laten tekenen“.

Mocht je op een later moment de handtekening alsnog willen wijzigen, dan kan dit via “Voorkeuren” -> Bedrijfsgegevens”. Het veld hiervoor staat direct onder het veld voor het uploaden van je Bedrijfs logo.

Laatste bewerking 23 november 2023

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen