1. Home
  2. Offertes
  3. Je klant digitaal laten tekenen.

Je klant digitaal laten tekenen.

Stella bied je de mogelijkheid om een digitale handtekening in te stellen voor je offertes. Als je er voor kiest om je offerte via Stelle te versturen met de digitale handtekening, dan zal jou klant ook bij het acorderen van de offerte gevraagd worden deze digitaal te ondertekenen. Nadat je klant de offerte heeft ondertekend zullen jij en je klant een kopie ontvangen van de ondertekende offerte.

Hoe je een handtekening Opsteld en/of verwijderd, leggen we verder uit in dit artikel “Handtekening opstellen en verwijderen“.

Hier volgt een voorbeeld van hoe het accorderen werkt voor klant als je gebruik maakt van een digitale handtekening.

Bij het versturen of downloanden van de offerte, zal je in de specificatie je eigen handtekening al zien staan.

Als je de offerte via Stella naar het emailadres vann je klant verstuurd, krijgt je klant een email met daarin de volgende knop om de offerte te beoordelen.

Nadat je klant op deze knop heeft geklikt wordt er een pagina geopend waarin de offerte bekeken en beoordeeld kan worden. De klant ziet hier de offerte inclusief specificatie, met aan de onderkant van de pagina 2 knoppen om de offerte goed te keuren (en te ondertekenen), of om de offerte af te wijzen (en een reden op te geven)

Offerte is afgewezen

Klikt je klant op de knop “Offerte Afwijzen”, dan wordt er direct een veld weergegeven waarin kan worden aangegeven waarom de offerte is afgewezen en wat er moet worden aangepast om het voor je klant een acceptable offerte te maken.

Nadat de klant op “versturen” heeft geklikt krijg je direct een email toegestuurd vanuit stella met de melding dat je offerte is afgewezen en de reden hiervoor. Als je offerte opent in Stella zul je daar bovenaan de pagina ook de reden zien waarom de offerte is afgewezen.

Nadat de offerte is afgewezen kan je deze direct aanpassen in Stella en opnieuw naar je klant versturen.

Offerte is Goedgekeurd

Klikt je klant op de knop “Offerte Goedkeuren” dan krijgt je klant het volgende scherm te zien.

Hier kan je klant een handtekening zetten ter akkoord en door op “versturen” te klikken zal de offerte definitef worden gemaakt. Stella stuurt direct na deze actie een email naar de klant daarin de definitieve offerte, hierin staan beide handtekeningen en de datum waarop deze door de klant is ondertekend.

Jij kunt deze definieteve offerte zien en downloaden door de offerte in Stella te openen en de offerte te bekijken of door deze te downloaden via het actiemenu op de offerte pagina.

Laatste bewerking 23 november 2023

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen