1. Home
  2. Offertes
  3. Bijlagen en Algemene voorwaarden

Bijlagen en Algemene voorwaarden

Stella biedt je de mogelijkheid om je Algemene voorwaarden en eventuele bijlagen samen met de offerte naar je klant te versturen

Bij het aanmaken van de offerte zal je tussen de sectie waar je de calculatie maakt en het voorblad het volgende veld zien staan.

Je kunt de bijlagen die je wilt meesturen direct in de deze box slepen, of je klikt op de knop “selecteer om te uploaden” waarna je bijlagen die je mee wilt sturen op je computer kunt selecteren.

Type en grote Bijlagen

Je kan bestanden met de volgende typen als bijlage toevoegen aan de offerte:

xlsx, xls, ods, docx, docm, doc, csv, pdf, txt, gif, jpg, jpeg, png, tif, tiff, rtf, bmp, cgm, css, shtml, html, htm, zip, xml, ppt, pptx, tar, ez, ics, mobi, msg, pub, eps, odt, mp3, m4a, m4v, wma, ogg, flac, wav, aif, aifc, aiff, mp4, mov, avi, mkv, mpeg, mpg, wmv, pkpass and xlsm

Het meesturen van bijlagen via Stella werkt alleen als je de offerte via Stella verstuurt. Omdat dit via email gebeurt, kunnen er niet meer bijlagen worden toegevoegd dan via een email zijn toegestaan. Het aantal bijlagen maakt hier niet uit, maar de totale grote van de toegevoegde bijlagen, de offerte en algemene voorwaarden mag hierdoor niet meer zijn dan 20MB. Rekening houdend met de grote van de offerte en de algemene voorwaarden raden we aan om niet meer dan 17 a 18 MB aan bijlagen toe te voegen aan de offerte. Als je meer toevoegt loop je het risico dat de offerte niet verstuurd kan worden omdat de totale inhoud meer dan 20MB bedraagt.

Algemene voorwaarden

Als je Algemene voorwaarden hebt geüpload via “Voorkeuren” -> “Bedrijfsgegevens”, dan zullen deze automatisch als bijlage aan de offerte worden toegevoegd.

Laatste bewerking 21 januari 2024