1. Home
  2. Klussen
  3. Klus Uurtje-factuurtje

Klus Uurtje-factuurtje

Klussen zijn te bereiken door links binnen het beeldscherm in de navigatiebalk op het icoon met de naam “Kluslijst” te klikken of je maakt gebruik van de toetsen combinatie “CRTL + 4”

Zodra een offerte is geaccepteerd (handmatig aangegeven door jou of door de klant direct in de e-mail), dan maakt Stella hiervan een klus. Deze klus neemt de basisgegevens over van de offerte.

Als je de klus opent zie je bovenin het scherm “Invoer werkregistratie”. Dit is waar je verkooptarieven schrijft op je klus. Je hebt beschikking over alle verkooptarieven uit je verkoopbibliotheek en verkooptarieven die je los op je offerte hebt geschreven. Begin met typen en je ziet vanzelf de juiste regels verschijnen. Mocht je hier een verkooptarief schrijven die niet in je verkoopbibliotheek staat, maar die je op een later moment nog een keer wilt gebruiken, dan kan je onder het verkooptarief invoerveld de box “Toevoegen aan verkoopbibliotheek” aanvinken. Dit werkt eigenlijk hetzelfde als een adressenboek bij de bank bijvoorbeeld. Als het verkooptarief al bestaat dan hoef je alleen nog maar de hoeveelheid en de datum in te vullen waarop je dit werk hebt verricht. Klik op toevoegen om de werkregel definitief te maken.

Geschreven werkregistratie regels binnen een uurtje-factuurtje klus kunnen altijd worden verwijderd en opnieuw ingevoerd. Dit kan tot op het moment dat de regel is gefactureerd aan de klant.

De geschreven werkregistratie regels en/of materiaal kosten kunnen vervolgens per regel worden gefactureerd aan de klant. Dit doe je door vanuit de klus in het menu aan de linkerkant van je scherm op knop “factureren” te klikken. Of door direct naar de “factureren” module te navigeren (CTRL + 5) en hier de klus te selecteren.

Updated on februari 6, 2021

Was this article helpful?

Related Articles