1. Home
  2. Klussen
  3. Een Klus op basis van Uurtje-factuurtje

Een Klus op basis van Uurtje-factuurtje

Zodra een offerte is geaccepteerd (handmatig aangegeven door jou of direct door de klant via de verzonden e-mail), maakt Stella automatisch een klus op basis van de offerte. Je kunt hier de tarieven en materialen die je via je offerte hebt laten goedkeuren schrijven om ze vervolgens aan je klant te kunnen factureren.

Klik hier als je meer wilt weten over hoe je werk registreert op een klus.

De geschreven werkregistratie regels en/of materiaal kosten kunnen per regel worden gefactureerd aan de klant. Dit doe je door vanuit de klus in het menu aan de linkerkant van je scherm op knop “Klus factureren” te klikken. (Let op, deze knop verschijnt pas zodra je minimaal één werkregistratie regel hebt geschreven op de klus.)

Laatste bewerking 7 april 2024