1. Home
  2. Klussen
  3. Werkregistratie op een klus

Werkregistratie op een klus

Als je de klus opent zie je bovenin het scherm “Werkregistratie” met daaronder een knop “werkregistratie toevoegen”, alternatie klik je rechts onderaan de pagina op de plus knop.

Door op één van beide knoppen te klikken verschijnt er een drop down waarin je jouw werkzaamheden of materialen op de klus kan schrijven.

Bij het doen van een werkregistratie heb je beschikking over alle verkooptarieven uit je Tarieven lijst en de tarieven/kosten die je los op je offerte hebt geschreven. Begin met typen in het “Omschrijving werkzaamheden of materialen” veld en je ziet vanzelf de juiste regels verschijnen. Mocht je hier een verkooptarief of kosten schrijven die niet in je Tarieven lijst staan, maar die je op een later moment nog een keer wilt gebruiken, dan kan je “Opslaan in mijn tarieven lijst” aanzetten (links onderin). Als deze slider aanstaat op het moment dat je op één van de “Toevoegen” knoppen klikt, dan wordt deze post ook direct in je lijst met tarieven opgeslagen. Als je een bestaand tarief selecteert dan hoef je alleen nog maar de hoeveelheid en de datum in te vullen waarop je dit werk hebt verricht. Klik op toevoegen om de werkregel definitief te maken.

Rechts van elke geschreven regel zie je 2 knoppen, de linker knop laat je de geschreven werkregel wijzigen. Terwijl het kruisje je de werkregel laat verwijderen. Dit kan zolang de klus openstaat, of totdat een geschreven regel is gefactureerd.

Laatste bewerking 1 april 2024