1. Home
  2. Klussen
  3. Kan ik een klus plannen via Stella?

Kan ik een klus plannen via Stella?

Ja dat kan!

Als je een actieve klus opent in Stella zal je aan de linkerkant van je beeldscherm een knop zien staan genaamd “Klus inplannen”. Als je hierop klikt verschijnt er een kalender waarin je kan aangeven op welke dagen en op welke tijden je met deze klus aan de slag gaat.

Het selectievakje “Meerdere dagen” kan gebruikt worden als je 2 of meer dagen achterelkaar op dezelfde klus aan het werk bent. Het aanvinken van dit selectievakje laat je een begin en eind datum selecteren.

Het selectievakje “Hele dag” kan gebruikt worden als je de gehele werkdag besteedt aan de klus, je hoeft dan geen begin en eind tijd meer op te geven. Dit selectievakje kan gebruikt worden in combinatie met het “Meerdere dagen” selectievakje.

Het selectievakje “Stuur bevestiging naar de klant” kan gebruikt worden als je ook bij je klant op voorhand wilt aangeven wanneer je de klus gaat uitvoeren, of een al gemaakte afspraak met je klant wilt bevestigen.

Je ziet hier ook de naam van je klant of contact persoon. plan je een afspraak voor een zakelijke klant waar je meerdere contactpersonen voor hebt, dan kun je op de naam klikken, waarna er een drop down menu opent met daarin alle contactpersonen voor deze klant.

Nadat je op de knop “Inplannen & versturen” hebt geklikt wordt er een e-mail naar jou (en eventueel naar de klant waar je de klus voor doet) verstuurd, met daarin de details van de afspraak en een zogenaamd .ics bestand als bijlage, dit bestand kan gebruikt worden om de afspraak direct aan je eigen administratie toe te voegen door deze vanuit de e-mail te downloaden en vervolgens te openen met het programma waarin je jouw kalender bijhoudt (outlook, Ical, etc.)

Laatste bewerking 7 april 2024