1. Home
  2. Klussen
  3. Wat is de Kluslijst

Wat is de Kluslijst

Deze pagina geeft je een overzicht van je lopende klussen. Je kan de klussen openen door er met de muis op te klikken.

Ook zie je hier per klus:

  • Het type: Vaste aanneemsom of Uurtje-factuurtje.
  • De status
  • Totaal: Dit is het totaalbedrag dat op de offerte staat (Vaste aanneemsom) of het totaal van de geschreven werkregels (Uurtje-factuurtje).
  • Gefactureerd: het bedrag dat je al hebt gefactureerd aan de klant via de klus.
  • Te factureren: het bedrag dat nog gefactureerd moet worden op basis van het totaal bedrag of de geschreven werkregels.

Aan de linkerzijde van het scherm heb je toegang tot het archief waar je volledig gefactureerde klussen kan bewaren door ze te archiveren en eventueel de klus weer actief kan maken door deze uit het archief te halen.

Onder de archiefknop staan snelkoppelingen voor het aanmaken van een uurtje-factuurtje of vaste aanneemsom klus. Door deze snelkoppelingen te gebruiken wordt het type klus alvast voor je ingevuld bij het aanmaken van een nieuwe klus. Je maakt hier alleen gebruik van als je een klus wilt aanmaken zonder dat daar een offerte aan is gekoppeld.

Een nieuwe klus kan ook worden aangemaakt door rechts onderin de pagina op de plus knop te klikken en vervolgens de klus een naam te geven, de klant te selecteren en het type te selecteren.

Laatste bewerking 1 april 2024

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen