1. Home
  2. Tarieven
  3. Verkooptarieven wijzigen of verwijderen

Verkooptarieven wijzigen of verwijderen

Je kan een bestaand verkooptarief altijd wijzigen of verwijderen uit de tarieven module. Hiervoor klik je in de tarieven module rechts van het betreffende verkooptarief op het pennetje (om het tarief te wijzigen) of op het kruisje (om het tarief te verwijderen).

Het wijzigen of verwijderen van een verkooptarief heeft geen invloed op bestaande/lopende offertes en klussen. Als een offerte is goedgekeurd door je klant, dan zullen de verkooptarieven zoals ze op de offerte staan altijd beschikbaar zijn voor het verloop van de klus voor die specifieke klant. Je kan dus zonder problemen je uurtarief wijzigen terwijl je lopende klussen hebt. we maken namelijk bij het schrijven van werkzaamheden op een klus onderscheid tussen de tarieven in de bibliotheek en de tarieven op de offerte.

Het zelfde geldt als je een verkooptarief verwijderd terwijl dit wel op de offerte van een lopende klus staat. Hier zal je dus bij het schrijven van een werkregistratie alleen de optie hebben om deze vanuit de offerte te selecteren.

Laatste bewerking 10 maart 2024

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen