1. Home
  2. Verkoopbibliotheek
  3. Verkoopbibliotheek

Verkoopbibliotheek

Het toevoegen van een nieuw Verkooptarief aan Stella doe je eenvoudig via de pagina “Verkoop Bibliotheek”, om hier te komen klik je links binnen het beeldscherm in de navigatiebalk op het icoon met de naam “Verkoop Bibliotheek” of je maakt gebruik van de toetsen combinatie “CRTL + 7”

Bovenin de pagina Verkoopbibliotheek, heb je de mogelijkheid om nieuwe verkooptarieven toe te voegen. Hiervoor zijn 2 velden die ingevuld moeten worden. Zie dit als de verzameling van alle tarieven die je hanteert en alle prijzen van materiaal et cetera.

  • Nieuw verkooptarief = de naam die je aan het verkooptarief wil geven.
  • Prijs per eenheid = Het bedrag dat je rekent voor het één keer uitvoeren van het verkooptarief.

Als deze waarden zijn ingevuld druk je op de knop “Aanmaken”, zodat het verkooptarief aan jouw persoonlijke Stella account wordt toegevoegd.

Deze verkooptarieven kunnen vervolgens bij het opstellen van een offerte, of het schrijven op een lopende klus direct vanuit de Bibliotheek worden toegevoegd, zodat je deze niet steeds opnieuw hoeft uit te schrijven.

Voor meer informatie over het gebruik van verkooptarieven in Stella bevelen we dit artikel aan: https://kennisbank.stellahq.com/kennisbank/hoe-gebruik-ik-verkoopregels/

Updated on januari 23, 2021

Was this article helpful?

Related Articles