1. Home
  2. Tarieven
  3. Tarieven

Tarieven

Het toevoegen van een nieuw Verkooptarief aan Stella doe je eenvoudig via de pagina “Tarieven”, om hier te komen klik je links binnen het beeldscherm in de navigatiebalk op het icoon met de naam “Tarieven” of je maakt gebruik van de toetsen combinatie “CRTL + 7”

Zie dit als de verzameling van alle tarieven die je hanteert en alle prijzen van materiaal et cetera. Je voegt een nieuw verkooptarief in door links op de pagina onder “Acties” op de knop “nieuw verkooptarief” te klikken of alternatief door rechts onderin de pagina op de plus knop te klikken. In de dorp down die nu opent heb je de mogelijkheid om nieuwe verkooptarieven toe te voegen. Hiervoor zijn 2 velden die ingevuld moeten worden:

  • Nieuw verkooptarief = de naam die je aan het verkooptarief wil geven.
  • Bedrag = Het bedrag dat je rekent voor het één keer uitvoeren van het verkooptarief.

Als deze waarden zijn ingevuld druk je op de knop “Aanmaken”, zodat het verkooptarief aan jouw persoonlijke Stella account wordt toegevoegd.

Deze verkooptarieven kunnen vervolgens bij het opstellen van een offerte, of het schrijven op een lopende klus direct vanuit de Bibliotheek worden toegevoegd, zodat je deze niet steeds opnieuw hoeft uit te schrijven.

Voor meer informatie over het gebruik van verkooptarieven in Stella bevelen we dit artikel aan: https://kennisbank.stellahq.com/kennisbank/hoe-gebruik-ik-verkoopregels/

Laatste bewerking 9 november 2022

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen