1. Home
  2. Klanten
  3. Alle Informatie over je klant op één plek

Alle Informatie over je klant op één plek

Als je een nieuwe klant hebt aangemaakt of als je in de klantenlijst op een bestaande klant klikt, kom je op de pagina terecht waarin alle informatie van die klant beheerd wordt.

Voor een particuliere klant of een buitenlands bedrijf moet je hier zelf adres gegevens invullen. Als je via Stella een bedrijf hebt aangemaakt dan zullen de adres gegevens automatisch worden ingevuld voor zover deze gegevens bekend zijn bij de KVK.

Voor (Buitenlandse) Bedrijven kan op deze pagina ook een contact persoon worden toegevoegd, klik Hier voor meer informatie over het toevoegen van contactpersonen.

Het invullen van een telefoonnummer is optioneel en alleen voor eigen administratie.

Het invullen van een E-mailadres is optioneel, maar handig om hier in te vullen als je jouw offerte en facturen via Stella naar de klant wilt versturen, dit E-mailadres zal namelijk standaard zijn ingevuld als je een offerte of factuur aanmaakt voor deze klant. vul je hier geen E-mailadres in, dan kan je ook bij het daadwerkelijk versturen van een offerte of een factuur naar deze klant een E-mail adres opgeven.

Het veld Betalingstermijn zet de betaaldatum voor facturen voor deze klant automatisch het gewenste aantal dagen vooruit vanaf de datum dat een factuur verzonden wordt. bijv. een factuur die op 1 Januari wordt verzonden met een betalingstermijn van 5 dagen, moet voor 6 Januari worden betaald.

Het veld Standaard verloopdatum specificeert hoelang een aangeboden offerte geldig is voor deze klant.

Nadat je alle gewenste informatie hebt ingevuld klik je bovenaan de pagina op de “Opslaan” knop.

Om de lopende en afgeronde zaken voor je klant overzichtelijk te houden, laten we onder de contactgegevens en kaart me locatie alle offertes, klussen en facturen zien die je voor deze klant hebt aangemaakt. En deze kun je allemaal direct vanaf deze pagina openen.

Laatste bewerking 4 februari 2024

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen