1. Home
  2. Klanten
  3. Mijn klant is een Particulier

Mijn klant is een Particulier

Klanten kun je aanmaken en beheren in de Klantenlijst, Om hier te komen klik je in de navigatie balk op het volgende icoon.

Als je de Klantenlijst opent, zie je rechtsonder in het scherm een plus knop. Via deze knop kun je een nieuwe klant aanmaken.

Je kan ook direct in het actie menu op “Particulier invoeren” klikken.

Als je op de “plus” knop hebt geklikt verschijnt het onderstaande scherm. Heb je op “Particulier invoeren” of één van de ander opties geklikt in het actie menu, dan opent het zelfde scherm, alleen is dan bij “Type klant” je keuze al ingevuld.

Zorg dat in het drop down veld genaamd “Type klant” Particulier geselecteerd staat. Vul vervolgens bij “Klantnaam” de volledige naam van je klant in en klik op de knop “Toevoegen” Omdat particulieren niet geregistreerd staan bij de KvK moet je hier de volledige naam van de klant opgeven, bijvoorbeeld “Jan de Boer”.

Nadat je op “Toevoegen” hebt geklikt kom je op de klant detail pagina waar je de gegevens van de particuliere klant handmatig kan invullen.

Klik Hier voor meer informatie over de Klant details pagina.

Laatste bewerking 4 februari 2024