1. Home
  2. Klanten
  3. Particulier

Particulier

Het toevoegen van een nieuwe klant aan Stella doe je eenvoudig via de pagina “Klantenlijst”, om hier te komen klik je links binnen het beeldscherm in de navigatiebalk op het icoon met de naam “Klantenlijst” of je maakt gebruik van de toetsen combinatie “CRTL + 2”

Klik Rechts onderin het scherm op de plus knop of klik links in het actie menu op de knop “Particulier invoeren”.

Zorg dat in het drop down veld genaamd “Type klant” Particulier geselecteerd staat. Vul vervolgens bij “Klantnaam” de volledige naam van je klant in en klik op de knop “Toevoegen” Omdat particulieren niet geregistreerd staan bij de KvK moet je hier de volledige naam van de klant opgeven, bijvoorbeeld “Jan de Boer”.

Dit brengt je naar een nieuwe pagina waar je de gegevens van de particuliere klant handmatig kan invullen. Het is ook handig om hier het e-mailadres van je klant in te vullen. Stella gebruikt dit om offertes en facturen te versturen. Je kunt ook altijd bij het versturen van facturen en offertes het gewenste e-mailadres los invullen.

Heb je wijzigingen aangebracht aan de contactgegevens van je klant, klik dan op de “opslaan” knop boven in de pagina of maak gebruik van de toetsen combinatie “CRTL + S”. Je kunt de pagina niet verlaten zonder je wijzigingen op te slaan of annuleren.

Updated on april 25, 2022

Was this article helpful?

Related Articles