Bedrijf

Het toevoegen van een nieuwe klant aan Stella doe je eenvoudig via de pagina “Klantenlijst”, om hier te komen klik je links binnen het beeldscherm in de navigatiebalk op het icoon met de naam “Klantenlijst” of je maakt gebruik van de toetsen combinatie “CRTL + 2”

Klik Rechts onderin het scherm op de plus knop of klik links in het actie menu op de knop “Bedrijf invoeren”.

Zorg dat in het drop down veld genaamd “Type klant” Bedrijf geselecteerd staat. Voer in het invoer veld “Klantnaam” de naam van de klant of het KvK nummer van de klant in. Zodra je de klant hebt geselecteerd worden de gegevens opgehaald vanuit de KVK en wordt de klant aangemaakt. Mocht de juiste klant niet gevonden worden in de KVK database, dan heb je de optie om deze handmatig toe te voegen via het onderste record wat wordt weergegeven in het drop down menu onder “Klantnaam”. Deze optie heeft een plus knop in plaats van een KVK nummer en heet “handmatig toevoegen”.

Dit brengt je naar een nieuwe pagina waar de gegevens van jouw klant automatisch zijn ingevuld voor zover deze bij de KVK bekend zijn. Je hebt hier de optie om deze gegevens aan te vullen en/of aan te passen.

Heb je wijzigingen aangebracht aan de contactgegevens van je klant, klik dan op de “Opslaan” knop boven in de pagina of maak gebruik van de toetsen combinatie “CRTL + S”. Je kunt de pagina niet verlaten zonder je wijzigingen op te slaan of annuleren.

Bij bedrijven kun je ook contactpersonen toevoegen. Je vult hiervoor een naam en een e-mailadres in. Wij gebruiken contactpersonen als een alternatieve optie om je facturen en offertes te versturen vanuit Stella. Als je deze niet invult staat standaard het Algemene E-mail adres van de klant geselecteerd. Je kan ook altijd zelf per offerte of factuur een e-mailadres invullen.

Updated on april 25, 2022

Was this article helpful?

Related Articles