Bedrijf

Het toevoegen van een nieuwe klant aan Stella doe je eenvoudig via de pagina “Klanten”, om hier te komen klik je links binnen het beeldscherm in de navigatiebalk op het icoon met de naam “klanten” of je maakt gebruik van de toetsen combinatie “CRTL + 2”

Selecteer in het drop down menu het type klant “Bedrijf”.

Voer in het invoer veld de naam van de klant of het KvK nummer van de klant in en klik vervolgens op de knop “Klant toevoegen“.

Dit brengt je naar een nieuwe pagina waar de gegevens van jouw klant automatisch zijn ingevuld voor zover deze bij de KvK bekend zijn. Je hebt hier de optie om deze gegevens aan te vullen en/of aan te passen.

Heb je wijzigingen aangebracht aan de contactgegevens van je klant, klik dan op de “opslaan” knop boven in de pagina of maak gebruik van de toetsen combinatie “CRTL + S”. Je kunt de pagina niet verlaten zonder je wijzigingen op te slaan of annuleren.

Bij bedrijven kun je ook contactpersonen toevoegen. Je vult hiervoor een naam en een e-mailadres in. Wij gebruiken contactpersonen om je facturen en offertes te versturen vanuit Stella. Als je deze niet invult, kun je ook altijd zelf per offerte of factuur een e-mailadres invullen.