1. Home
  2. Klanten
  3. Buitenlands bedrijf

Buitenlands bedrijf

Het toevoegen van een nieuwe klant aan Stella doe je eenvoudig via de pagina “Klanten”, om hier te komen klik je links binnen het beeldscherm in de navigatiebalk op het icoon met de naam “klanten” of je maakt gebruik van de toetsen combinatie “CRTL + 2”

Selecteer in het drop down menu het type klant “Buitenlands bedrijf“.

Voer in het invoer veld de naam van je klant in en klik vervolgens op de knop “Klant toevoegen“. Omdat Buitenlandse bedrijven niet geregistreerd staan bij de KvK moet je hier de volledige naam van de klant opgeven.

Dit brengt je naar een nieuwe pagina waar je de gegevens van de klant handmatig kan invullen.

Heb je wijzigingen aangebracht aan de contactgegevens van je klant, klik dan op de “opslaan” knop boven in de pagina of maak gebruik van de toetsen combinatie “CRTL + S”. Je kunt de pagina niet verlaten zonder je wijzigingen op te slaan of annuleren.