1. Home
  2. Klanten
  3. Mijn klant is een Buitenlands bedrijf

Mijn klant is een Buitenlands bedrijf

Klanten kun je aanmaken en beheren in de Klantenlijst, Om hier te komen klik je in de navigatie balk op het volgende icoon.

Als je de Klantenlijst opent, zie je rechtsonder in het scherm een plus knop. Via deze knop kun je een nieuwe klant aanmaken

Je kan ook direct in het actie menu op “Buitenlands bedrijf invoeren” klikken

Als je op de “plus” knop hebt geklikt verschijnt het onderstaande scherm. Heb je op “Buitenlands bedrijf invoeren” of één van de ander opties geklikt in het actie menu, dan opent het zelfde scherm, alleen is dan bij “Type klant” je keuze al ingevuld.

Zorg dat in het drop down veld genaamd “Type klant ”Buitenlands Bedrijf” geselecteerd staat. Voer in het invoer veld genaamd “Klantnaam” de naam van je klant in en klik vervolgens op de knop “Toevoegen”. Omdat Buitenlandse bedrijven niet geregistreerd staan bij de KvK moet je hier de volledige naam van de klant opgeven.

Dit brengt je naar een nieuwe pagina waar je de gegevens van de klant handmatig kan invullen.

Klik Hier voor meer informatie over de Klant details pagina.

Laatste bewerking 4 februari 2024