1. Home
  2. Klanten
  3. Buitenlands bedrijf

Buitenlands bedrijf

Het toevoegen van een nieuwe klant aan Stella doe je eenvoudig via de pagina “Klantenlijst”, om hier te komen klik je links binnen het beeldscherm in de navigatiebalk op het icoon met de naam “Klantenlijst” of je maakt gebruik van de toetsen combinatie “CRTL + 2”

Klik Rechts onderin het scherm op de plus knop of klik links in het actie menu op de knop “Buitenlands bedrijf invoeren”.

Zorg dat in het drop down veld genaamd “Type klant ”Buitenlands Bedrijf” geselecteerd staat. Voer in het invoer veld genaamd “Klantnaam” de naam van je klant in en klik vervolgens op de knop “Toevoegen“. Omdat Buitenlandse bedrijven niet geregistreerd staan bij de KvK moet je hier de volledige naam van de klant opgeven.

Dit brengt je naar een nieuwe pagina waar je de gegevens van de klant handmatig kan invullen.

Heb je wijzigingen aangebracht aan de contactgegevens van je klant, klik dan op de “opslaan” knop boven in de pagina of maak gebruik van de toetsen combinatie “CRTL + S”. Je kunt de pagina niet verlaten zonder je wijzigingen op te slaan of annuleren.

Bij Buitenlandse bedrijven kun je ook contactpersonen toevoegen. Je vult hiervoor een naam en een e-mailadres in. Wij gebruiken contactpersonen als een alternatieve optie om je facturen en offertes te versturen vanuit Stella. Als je deze niet invult staat standaard het Algemene E-mail adres van de klant geselecteerd. Je kan ook altijd zelf per offerte of factuur een e-mailadres invullen.

Updated on april 25, 2022

Was this article helpful?

Related Articles