1. Home
  2. Koppelingen
  3. Stella koppelen met e-Boekhouden.nl

Stella koppelen met e-Boekhouden.nl

De koppeling tussen e-Boekhouden.nl en Stella zorgt ervoor dat relaties en verkoopfacturen
direct in uw boeking verwerkt worden.. Dit bespaart u tijd én zorgt ervoor dat uw
boekhouding altijd up-to-date is.

Ga in e-Boekhouden.nl naar Beheer > Inrichting > Instellingen > Koppelingen > API/SOAP en
klik op Verder. In dit scherm vindt u uw Gebruikersnaam en Beveiligingscode 1 en 2. Deze
heeft u nodig voor het activeren van de koppeling.

Om de koppeling goed in te stellen volgt u onderstaande stappen:
• Log in op uw account in Stella en ga naar Voorkeuren. Klik daarna op Integraties.
• Klik in het nieuwe scherm in de tegel e-Boekhouden.nl op Koppelen.

Voer in dit scherm uw gebruikersnaam en beveiligingscode 1 en 2 in en klik op
Activeer koppeling.

De koppeling is succesvol aangemaakt zodra u weer op de pagina bent met
Integraties. Vervolgens gaat u naar Overzicht, daar ziet u in de activiteitenlog
dat de koppeling tussen e-Boekhouden.nl en Stella is gemaakt.

Nieuwe relaties worden pas naar e-Boekhouden.nl gestuurd als u voor het eerst een factuur
voor deze klant heeft aangemaakt in Stella. Op deze manier houden we uw administratie zo
schoon mogelijk. Als u een factuur definitief heeft gemaakt dan wordt deze binnen enkele
minuten verwerkt als mutatie in e-Boekhouden.nl. Deze mutatie wordt geboekt op
debiteurenrekening 1300 en omzetrekening 8000.

In uw activiteitenlogs in Stella ziet u steeds per factuur en per relatie of deze succesvol is
verwerkt in e-Boekhouden.nl. Ziet u in de activiteitenlogs dat dit niet is gelukt? Neem dan
contact op met support.

Laatste bewerking 19 april 2023