1. Home
  2. Koppelingen
  3. Stella koppelen met MoneyBird

Stella koppelen met MoneyBird

Activeer Moneybird via Voorkeuren -> Integraties -> en klik op de knop “koppelen” in de Moneybird tegel.

Dit opent een scherm om in te loggen op Moneybird. Nadat je hebt ingelogd op Moneybird zie je het volgende scherm.

Selecteer je administratie/omgeving en klik op toestaan, dan wordt je terug gestuurd naar Stella.

Selecteer dezelfde administratie (de enige optie als het goed is) en druk op opslaan.

Selecteer de omzet categorie en omzetrekeningen en druk op opslaan

Vanaf dit punt worden klanten + facturen aangemaakt in Moneybird op het moment dat je een factuur download of verstuurt.

In Moneybird worden klanten aangemaakt onder “Contacten”

Facturen worden aangemaakt bij Facturen -> Externe facturen.

Laatste bewerking 21 november 2023