1. Home
 2. Koppelingen
 3. Stella koppelen met Twinfield

Stella koppelen met Twinfield

Stella is eenvoudig te koppelen aan uw boekhouding in Twinfield. Als deze koppeling actief is, zal Stella automatisch nieuwe klanten en nieuwe facturen doorsturen naar uw boekhouding. Hou er rekening mee dat bestaande klanten en facturen niet door Stella zelf worden ingelezen en dat klanten en facturen die voor het activeren van de koppeling in Stella zijn gemaakt niet worden doorgestuurd. Dit kan betekenen dat klanten dubbel zullen voorkomen in Twinfield, echter dit wel onder een nieuw klantnummer. Facturen krijgen een eigen doorlopende nummerreeks om te voorkomen dat dubbelingen voorkomen in uw boekhouding. Deze nummerreeks is niet aan te passen. We adviseren de koppeling samen met uw boekhouder te leggen, zodat u zeker weet dat dit op een goede manier gebeurt.

Om de koppeling in te stellen dient u een aantal stappen te doorlopen.

 1. Ga naar voorkeuren en klik vervolgens op integraties.
 2. Klik in het nieuwe scherm op de tegel Twinfield
 3. Klik in het nieuwe scherm op activeer koppeling. U wordt nu doorgestuurd naar de website van Twinfield.
 4. Log in met uw gegevens van Twinfield.
 5. Twinfield geeft nu een scherm waarin ze aangeven de koppeling te bevestigen.
 6. Bevestig de koppeling. U gaat nu weer automatisch terug naar Stella.
 7. U zit nu in stap 2 van de koppeling. Hier dient u de omzetrekeningen in te vullen die u gebruikt per actieve btw-categorie. Stella haalt deze indien mogelijk al voor u op, zodat u deze alleen hoeft te controleren.
 8. Controleer deze grootboekrekeningen en pas deze waar nodig aan (klik op het invoerveld om een dropdownmenu te krijgen van alle opties. Als u het invoerveld leeg maakt en gaat typen, dan krijgt u de juiste suggesties. Klik dan op de juiste om de keuze definitief te maken).
 9. Ook zal Stella je vragen de juiste grootboekrekening voor debiteuren te controleren (deze haalt Stella uit jouw boekhouding bij Twinfield). Controleer deze of pas aan indien nodig.
 10. Klik op opslaan om de koppeling definitief te maken.
 11. Als de koppeling succesvol is, komt u weer op de pagina met integraties. Als u nu naar het overzicht gaat, dan ziet u in de activiteitenlog dat de koppeling met Twinfield is gemaakt.

Nieuwe klanten worden pas naar Twinfield gestuurd als u voor het eerst een factuur voor deze klant heeft gemaakt. Op deze manier houden we uw administratie zo schoon mogelijk. Als u een factuur definitief heeft gemaakt dan zal deze binnen enkele minuten worden verwerkt in Twinfield. In uw activiteitenlog op het overzicht in Stella ziet u steeds per factuur en per klant of deze succesvol is verwerkt in Twinfield. Als u in de activeitenlog ziet dat dit niet is gelukt, dan kunt u contact opnemen met onze support. Zij kunnen in dat geval zien wat de oorzaak hiervan is en u tips geven om het op te lossen.

Laatste bewerking 19 april 2023

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen