1. Home
  2. Koppelingen
  3. iDeal betaallinks via Mollie

iDeal betaallinks via Mollie

Om een iDeal-betaallink mee te sturen met je facturen, is het noodzakelijk om een abonnement te hebben bij Mollie. Het geld van de betaling door jouw klant, zal terechtkomen bij Mollie en afhankelijk van je instellingen, zal Mollie dit de volgende dag, eens per week of eens per maand aan je overmaken. Mollie rekent geen abonnementskosten. Je betaalt slechts 30 cent per transactie, dus dit is zeker de moeite.

Om te koppelen met Mollie ga je naar instellingen > integraties en klik je op de tegel Mollie. Bevestig de koppeling en Stella zal je doorsturen naar de inlogpagina van Mollie. Log hier in met jouw gegevens en je zult weer terugkomen in het scherm van Stella. Bevestig hier nogmaals de koppeling en je kunt beginnen met het meesturen van iDeal betaallinks.