1. Home
  2. Koppelingen
  3. iDeal betaallinks via Mollie

iDeal betaallinks via Mollie

Om een iDeal-betaallink mee te sturen met je facturen, is het noodzakelijk om een abonnement te hebben bij Mollie. Het geld van de betaling door jouw klant, zal terechtkomen bij Mollie en afhankelijk van je instellingen, zal Mollie dit de volgende dag, eens per week of eens per maand aan je overmaken. Mollie rekent geen abonnementskosten. Je betaalt slechts 30 cent per transactie, dus dit is zeker de moeite.

Om te koppelen met Mollie ga je naar voorkeuren > integraties en klik je op de tegel Mollie. Bevestig de koppeling en Stella zal je doorsturen naar de inlogpagina van Mollie. Log hier in met jouw gegevens en je zult weer terugkomen in het scherm van Stella. Bevestig hier nogmaals de koppeling en je kunt beginnen met het meesturen van iDeal betaallinks.

Als dit de eerste keer is dat je met Mollie gaat werken is het belangrijk dat je jouw Mollie profiel goed instelt en de onboarding bij Mollie afrond voordat je deze koppelt met Stella. Mollie heeft hiervoor het volgende artikel

https://help.mollie.com/hc/nl/articles/210709969/#websiteprofiel

Bij Stap 5 van dit proces vraagt Mollie jouw om de URL van je website in te vullen. Als je geen eigen website hebt vul je hier webapp.stellahq.com in, dit omdat je Mollie via ons pakket gaat gebruiken.

Laatste bewerking 23 november 2023

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen