1. Home
  2. Facturen
  3. iDeal betaallinks meesturen

iDeal betaallinks meesturen

Het is via Stella mogelijk om een iDeal betaallink mee te sturen met jouw factuur. Dit werkt alleen voor facturen die direct vanuit Stella aan de klant worden verzonden. Het voordeel van een iDeal betaallink is dat klanten direct jouw factuur kunnen voldoen middels een link in de e-mail waarmee de factuur is verzonden aan de klant. De klant krijgt een betaalknop te zien en als ze hierop klikken kunnen ze de factuur voldoen via iDeal. Alle gegevens staan al goed en het betalen gaat zo eenvoudig mogelijk.

Uit onderzoek blijkt dan ook dat het meesturen van iDeal betaallinks leidt tot veel snellere betaling van klanten en dus heb jij je geld eerder binnen. Daarnaast staat het erg professioneel en zal je klant tevreden zijn. Ze kunnen namelijk heel veilig en eenvoudig betalen. We raden deze functie dan ook ten zeerste aan. Zeker omdat je maar 30 cent per transactie betaalt. Je hebt wel een account nodig bij Mollie om deze functie te kunnen gebruiken (zij rekenen geen abonnementskosten hiervoor).

Om te beginnen met het meesturen van betaallinks, vink je bij het aanmaken van een factuur de optie ‘betaallink meesturen’ aan.

Als je dit voor het eerst doet, dan zal Stella kijken of je al een koppeling hebt met Mollie en je anders doorsturen naar de pagina om de koppeling te leggen. Voor uitleg over het koppelen, verwijzen we je naar de pagina ‘iDeal betaallinks via Mollie‘ onder het ‘Voorkeuren’ -> ‘Integraties’.

Is de koppeling actief, dan zal de vink aangezet kunnen worden en zal een betaalknop worden meegestuurd in de email met de factuur naar je klant. Vanaf dat moment zal deze optie altijd standaard aanstaan op het moment dat je een contactpersoon selecteert of een e-mailadres ingeeft als verzendadres voor je factuur.

Laatste bewerking 9 mei 2024

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen