1. Home
  2. Facturen
  3. Factuurlijst en Alle Facturen

Factuurlijst en Alle Facturen

Factureren binnen Stella doe je eenvoudig via de pagina “Factuurlijst”. Om hier te komen klik je in het hoofdmenu op het icoon met de naam “Factuurlijst” of je maakt gebruik van de toetsen combinatie “CTRL + 5”.

Factuurlijst geeft je een overzicht van alle Concept en nog niet betaalde facturen. Zodra je bevestiging hebt dat een factuur is betaald, kun je dit op deze pagina aangeven. Dit doe je door aan de rechterkant van de pagina onder “voldaan” op de slider te klikken. De factuur krijgt dan de status “Betaald” en verdwijnt dan als openstaande factuur van je dashboard en uit de Factuurlijst.

“Alle Facturen” kan worden bereikt door vanuit de “Factuurlijst” op de knop “Alle Facturen” te klikken. Deze pagina geeft je een overzicht van alle openstaande en betaalde facturen. Mocht je bijvoorbeeld een factuur per ongeluk op betaald hebben gezet, dan kan je via deze pagina de factuur weer open zetten door de Slider in de kolom “voldaan” weer uit te zetten.

Via beide pagina’s kan je Facturen bekijken door op het factuur nummer te klikken in de meest linker kolom. Onderaan de pop up kunnen deze wederom via de slider “Voldaan” op betaald of onbetaald worden gezet, hier kan de factuur ook gedownload worden via de knop “Download factuur”.

Wil je de factuur opnieuw verzenden? klik dan op de Klant/Klus, dit brengt je naar de Details pagina van de factuur, waar je bovenaan de pagina een knop hebt genaamd “Verstuur opnieuw”.

Laatste bewerking 26 april 2022

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen