1. Home
  2. Facturen
  3. Waar vindt ik mijn facturen?

Waar vindt ik mijn facturen?

“Openstaande facturen” geeft je een overzicht van alle nog niet betaalde en nog niet verstuurde (concept) facturen.

Zodra je bevestiging hebt dat een factuur is betaald, kun je dit op deze pagina aangeven. Dit doe je door aan de rechterkant van de pagina onder “voldaan” op de slider te klikken.

De factuur krijgt dan de status “Betaald” en verdwijnt dan als openstaande factuur van je dashboard en uit de lijst “Openstaande facturen”. De factuur kan nog steeds gevonden worden in “Alle Facturen”.

“Alle Facturen” kan worden bereikt door vanuit de “Openstaande facturen” op de knop “Alle Facturen” te klikken.

Deze pagina geeft je een overzicht van alle openstaande en betaalde facturen. Mocht je bijvoorbeeld een factuur per ongeluk op betaald hebben gezet, dan kan je via deze pagina de factuur weer open zetten door de Slider in de kolom “voldaan” weer uit te zetten.

Via beide pagina’s kan je Facturen bekijken door op het factuur nummer te klikken in de meest linker kolom (factuur). Door hier op te klikken opent een scherm met de offerte zoals deze naar de klant is verstuurd. Onderaan dit scherm kan de factuur wederom via de slider “Voldaan” op betaald of onbetaald worden gezet, hier kan de factuur ook gedownload worden via de knop “Download factuur”.

Wil je de factuur opnieuw verzenden? klik dan rechts van het factuur nummer op de Klant/Klus in “Openstaande facturen” of “Alle facturen”, dit brengt je naar de Details pagina van de factuur, waar je bovenaan de pagina een knop hebt genaamd “Verstuur opnieuw”.

Laatste bewerking 7 april 2024