1. Home
  2. Facturen
  3. Verzonden Facturen

Verzonden Facturen

Factureren binnen Stella doe je eenvoudig via de pagina “Factureren”. Om hier te komen klik je in het hoofdmenu op het icoon met de naam “Factureren” of je maakt gebruik van de toetsen combinatie “CTRL + 5”. Vervolgens klik je in het blauw gekleurde submenu onder “factureren” op de knop “verzonden facturen”

“Verzonden Facturen” geeft je een overzicht van alle openstaande en betaalde facturen. Zodra je bevestiging hebt dat een factuur is betaald, kun je dit op deze pagina aangeven. Dit doe je door aan de rechterkant van de pagina onder “voldaan” op de slider te klikken. De factuur krijgt dan de status “Betaald” en verdwijnt dan als openstaande factuur van je dashboard. Je kunt deze altijd terug vinden op de pagina “verzonden facturen”. Je kunt de inhoud van de factuur inzien door er met de muis op te klikken.