1. Home
  2. Facturen
  3. Extra Werkzaamheden factureren.

Extra Werkzaamheden factureren.

In het artikel “Werk dat bovenop de calculatie komt” laten we zien hoe je Meerwerk kunt schrijven op je klus (vaste aanneemsom). Hier laten we zien hoe je deze factureert.

Je kunt Meerwerk via 2 routes factureren. De eerste is door in de klus waar je meerwerk hebt geregistreert inhet actie menu op de knop “Meerwerk factueren” te klikken.

Je komt dan direct op de factuurpagina terecht waar je de meerwerk regels kunt selecteren (net als een factuur van het type “uurtje-factuurtje”).

De tweede route is om naar “Openstaande facturen” te navigeren en daar in het actie menu op de knop “Meerwerk factureren” te klikken.

Hierdoor opent in het midden van de pagina een dropdown menu.

Zodra je in het veld “Klus” klikt krijg je direct een lijst te zien met daarin alle klussen waarop je meerwerk hebt geschreven dat nog niet is gefactureerd. Zodra je de juist klus hebt geselecteerd en op “Doorgaan” hebt geklikt kom je op de factuur pagina terecht waarin je de beschikbare meerwerk regels kunt selecteren om uit te factureren (dit werkt hetzelfde als bij het factueren van een klus op basis van uurtje-factuurtje).

Laatste bewerking 9 mei 2024

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen